Tato masáž je v poslední době čím dál žádanější.. „Lávová“ masáž má podle typů provedení několik variant. Tranquility stone masáž – pochází z Číny a cílem je harmonizovat energetická místa (čakry) a vyrovnávat energii v energetických drahách (meridiánách).

K této proceduře se používají menší kameny zahřáté na nižší teplotu (38 – 40 °C), které se pouze přikládají na přesná místa a nechávají se působit.

LaStone Therapy – pochází z Ameriky a cílem je hluboce prohřát svalové partie a zajistit regeneraci a relaxaci těla i ducha. K masáži se používají větší kameny nahřáté na 60 – 70 °C. Nevýhodou mohou být delší prodlevy mezi jednotlivými částmi těla (někdy mohou tvořit až 50 % masáže), což snižuje prožitek z komplexní masáže. Tento typ začal využívat k masáži i kameny studené.

Magic hot stones – s tímto typem masáže se můžete setkat asi nejčastěji. Masáž využívá horkých kamenů různých velikostí zahřátých na 45 – 55 °C, masérských hmatů havajské masáže a poznatků čínské medicíny o energetických drahách. Masér nahřáté kameny nejen používá k provádění masérských hmatů, ale také je přikládá na masírovaného tak, aby celé tělo bylo příjemně prohříváno. Magic hot stones masáž může být ještě zkvalitněna použitím éterických olejů, které její účinky podtrhnout a doplní.

Účinky (indikace)

Masáž je výrazně uvolňuje stres, je relaxační, harmonizační a energetická.

Použití

Masáž lávovými kameny je vhodné když chcete odstranit stres a napětí ve Vašem těle. Vaše tělo se díky této masáži harmonizuje, stimuluje se krevní a lymfatický systém, dále podpoří detoxikaci těla, zlepší se spánek, zmírní bolest svalů , kloubů a nebo dokáže odstranit bolest hlavy.

Žádné speciální kontraindikace nejsou u těchto masáží známy. (kontraindikace) Tato masáž může trvat 60 – 120 minut.

Rezervovat termín